Biggen geboren

De biggen zijn geboren (2 april 2015)

 

Aangeboden: Kunekune biggen
Geboren: 2 april 2015 
1 beertjes en 5 geltjes 
Vader: Huis Halfweg Ru IX (Lambiekske) 
Moeder: Keroepa XII (Bella) 
Stal: Albers
Eigenaar: Patriek en Danielle Albers
Plaats: Schaijk
Tel: 06-44153411.
website: www.kunekuneschaijk.nl

Onze Kune Kunes hebben beide een stamboom, al onze biggetjes krijgen een stamboom van de Nederlandse Kune Kune vereniging. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Kune Kune Vereniging en wij fokken op een verantwoorde manier, volgens hun richtlijnen.


Wij kunnen vooraf nooit zekerheid geven over de grootte van de toom, hoeveel biggen blijven leven en welk geslacht de biggen zullen hebben. We kunnen ook geen garanties geven over kleur en aftekening van nog te geboren biggen. 
Wij fokken in de eerste plaats op gezondheid, karakter en een zeer goede, correcte bouw.  En natuurlijk voor ons plezier.

We hebben er begrip voor dat kopers van onze biggen bepaalde wensen hebben. Bij de aankoop van onze varkens hebben wij zelf ook wel eens voorkeur voor een bepaald type varken, een bepaalde bloedlijn en/of een kleur uitgesproken. 
Het is wel belangrijk om daarin realistisch en een beetje flexibel te blijven.  
Mensen die tegen die onzekerheid kunnen, zijn van harte welkom op onze wachtlijst. We doen altijd ons uiterste best, voor zover we dat zelf in de hand hebben, om iedereen zo goed mogelijk te helpen! Je kunt je hiervoor inschrijven via het contactformulier onder het menu "contact".

Als je overweegt kune kune varkens te gaan houden, is het een goed idee om ze in hun eigen omgeving te zien om een indruk te krijgen of zo'n beslissing iets voor jou/jullie is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of maak een afspraak om ons een keer te bezoeken.

Kijk bij "aanschaf" om meer te weten te komen over de aanschaf van onze biggen

 

 

Meer in deze categorie: Mag ik even voorstellen »